Ads

2 Şubat 2017 Perşembe

Free YouTube Download 4.1.26.721

Posted By: Unknown - 22:56
   
 YouTube Downloader (Youtube Video İndir), video paylaşım sitesi YouTube'dan bilgisayarınıza kolayca video indirebilmenize olanak sağlayan pratik ve tamamen ücretsiz bir program.
   Fazla işlem ve butonlarla sizi yormadan çalışan YouTube Download, her düzey kullanıcı tarafından kullanılabilecek işlevsel bir program. Videoları istediğiniz kalite ve formatta indiren yazılım dilerseniz kullanıcıya, kanala, çalma listesine göre tüm videoları tek tuşla bilgisayara indirebiliyor.
  Aynı zamanda program aracılığıyla Youtube'un en popüler kanallarını görüntüleyebilir ve bu kanallar üzerinden istediğiniz videoları kolayca indirebilirsiniz.
  Sonuç olarak Youtube üzerinde izlediğiniz videoları indirmek için kolay kullanımlı ve basit bir yazılıma ihtiyacını varsa, Youtube Downloader'ı mutlaka denemenizi öneririm.

0 yorum:

Yorum Gönder

Telif Ve Gizlilik Politikası fileindir.com olarak kişisel güvenlik haklarına ve şirketlerin telif haklarına saygı duyuyor, kişisel bilgilerinizin korunmasını sağlıyor. Sitemiz Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve hukuka bağımlı, kişisel ve ticari haklara saygılı olmayı hedefleyerek yayın hayatına devam etmektedir. T.C 5651 Sayılı yasa kapsamında “Yer Sağlayıcı” sıfatıyla hizmet vermekteyiz. Telif, ihtar ve uyarı için mail adresimiz 'gerceginesintisi@gmail.com' adresinden bize ulaşabilirsiniz.