Ads

2 Şubat 2017 Perşembe

İObit uninstaller 6.2 Pro indir

Posted By: Unknown - 22:45
   iObit Uninstaller 6.2 Bilgisayarımızdan kaldırmak isteyipte inat edip silinmeyen inatçı program ve dosyaları rahatlıkla silmemizi sağlayan gerçekten çok yararlı her bilgisayarda bulunması şart olmazsa olmaz bir programdır. Uninstaller 6.2 programının özellikleri nelerdir??
1 :) Her türlü program ve dosyayı rahatlıkla bilgisayardan silmemizi sağlar.2 :) Silme işlemi sonunda arta kalan çöp dosyaları temizler.3 :) Artık dosyaları temizleme işlemi sayesinde bilgisayarın daha verimli ve hızlı çalışmasını sağlar.4 :) Bilgisayarımızda yüklü olan program listesini bize sunar ve istediğimiz işlemi gerçekleştirir.5 :) internet tarayıcımıza yapışan çerezlerden bizi kurtarır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Telif Ve Gizlilik Politikası fileindir.com olarak kişisel güvenlik haklarına ve şirketlerin telif haklarına saygı duyuyor, kişisel bilgilerinizin korunmasını sağlıyor. Sitemiz Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve hukuka bağımlı, kişisel ve ticari haklara saygılı olmayı hedefleyerek yayın hayatına devam etmektedir. T.C 5651 Sayılı yasa kapsamında “Yer Sağlayıcı” sıfatıyla hizmet vermekteyiz. Telif, ihtar ve uyarı için mail adresimiz 'gerceginesintisi@gmail.com' adresinden bize ulaşabilirsiniz.