Ads

4 Şubat 2017 Cumartesi

KeePass Password Safe 2.28 Şifre saklama programı

Posted By: Unknown - 18:43



  • Rar Şifresi: Şifresiz
  • Sürüm: Üçretsiz
  • Dil: Türkçe





   KeePass Password Safe programı size şifrelerinizi saklamanızı ve güvenli şifreli veritabanında hassas giriş bilgilerinizi saklamanızı sağlayan güvenli bir şifre yöneticisidir. Kategoriler halinde kayıtları düzenlemek ve elverişli kullanıcı adı / şifrenizi girmeniz için çeşitli yollar sunar. Sürükle ve bırak yöntemini kullanabilirsiniz, panoya kopyalayabilir veya tek bir tıklama ile giriş bilgilerini girebilirsiniz. Otomatik tip dizileri oluşturabilirsiniz. Program ayrıca TAN şifreleri için destek içerir ve bunu kullanıldıktan sonra otomatik olarak bir şifre listeleri oluşturmanıza olanak sağlar.
Ayrıca diğer özellikleri; şifre üreticisi, otomatik kilit, veri tabanı arama, import / export gibi bir çok fazlasını içerir. KeePass Password Safe size çeşitli (ücretsiz) eklentileri sunar. BlackBerry, akıllı telefonlar ve diğer taşınabilir cihazlar için uygun versiyonları da vardır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Telif Ve Gizlilik Politikası fileindir.com olarak kişisel güvenlik haklarına ve şirketlerin telif haklarına saygı duyuyor, kişisel bilgilerinizin korunmasını sağlıyor. Sitemiz Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve hukuka bağımlı, kişisel ve ticari haklara saygılı olmayı hedefleyerek yayın hayatına devam etmektedir. T.C 5651 Sayılı yasa kapsamında “Yer Sağlayıcı” sıfatıyla hizmet vermekteyiz. Telif, ihtar ve uyarı için mail adresimiz 'gerceginesintisi@gmail.com' adresinden bize ulaşabilirsiniz.